top of page

skola

DSC_3925_edited.jpg

ДОБРОДОШЛИ НА САЈТ

ЈУ ОШ "ЈОВАН ДУЧИЋ"КАСИНДО

На овај начин желимо да вас упознамо са нашом школом и могућностима које она пружа ученицима од првог до деветог разреда. Наш циљ је да развијемо кључне компетенције сваког ученика до личног максимума и оспособљавање за наставак школовања и цјеложивотно учење. 

Огласна табла

    Поштовани родитељи,
Јавна установа Основна школа "Јован Дучић" Касиндо, позива родитеље да евидентирају своју дјецу за предшколски програм који ће бити реализован наредне године. Програм ће се реализовати сваким радним даном, у укупном дневном трајању од 180 минута, у периоду од 01.марта до 31.маја 2023. године.
Евидентирање почиње од понедјељка, 07.11.2022. године и траје до уторка, 22.11.2022. године.
Евиденција се врши сваким радним даном, телефонским путем на број 066 062 283, у термину од 9.00 до 14.00 сати, или путем e-maila : os187@skolers.org, са назнаком "пријава за предшколски програм".
Програм се реализује за дјецу која нису обухваћена неким обликом предшколског васпитања и образовања и која нису похађала цјеловит развојни програм, а која по прописима којима се уређује област основног васпитања и образовања, у наредној школској години стичу услове за полазак у први разред основне школе.
Захваљујемо Вам се на сарадњи!
                                                  Директор
                                          Милица Вуковић, проф.

Први сазнајте сва обавјештења

  - Како да приступимо електронском дневнику .....На овом мјесту постоји начин путем ког можете да приступите електронском дневнику

bottom of page